Das Dekanat ist aktuell nur telefonisch oder per E-Mail erreichbar

Das Dekanat der Rechts- und Staatswissenschaftliche Fakultät ist aktuell bis vorerst einschließlich 19.04.2020 nur telefonisch oder per E-Mail erreichbar.

rsw-dekauni-greifswaldde

Aus Gründen des allgemeinen Gesundheitsschutzes im Zusammenhang mit der Corona-Pandemie ist die Universität Greifswald derzeit für den Publikumsverkehr geschlossen. Es entfallen insbesondere sämtliche Sprechzeiten. Die Einrichtungen der Universität sind ausschließlich via E-Mail erreichbar.

At the current moment and up until 19 April 2020 can Dean’s Office only be contacted via email.

The University of Greifswald is currently closed to the public due to reasons related to the protection of general health in connection with the coronavirus pandemic. Please note in particular that all consultation hours are cancelled. The University’s institutions and facilities can only be contacted via email. We endeavour to answer your query as soon as possible; however, we cannot rule out the occasional delay. Please have understanding for the current situation.